Forside        Event     Holdbeskrivelse      Holdoversigt      Shop      Bestyrelsen     Instruktører     Kalender     Lukkedage         Om os        Kontakt
- Galleri
- Passiv medlemsskab
- Nyhedsbrev
- Delta Plan
- Klubhus kalender

Min Profil

Medlems login
  Brugernavn

Password
    Glemt password?

Køge Svømmeklub afholder AQUACAMP i uge 27 - 28 & 29 2014 i Herfølge Svømmehal.

Uge 27, 28 og 29 står i svømningens tegn når Køge Svømmeklub afholder Aquacamp. Aquacamp er et tilbud til børn i alderen 7-12 år som er glade for vand og vil tilbringe en uge sammen med andre vandglade børn. En typisk Aquacamp uge består af en masse aktiviteter i vand – ca. 2 x 1.5 time i svømmehallen om dagen. I svømmehallen bliver der lavet forskellige vand relateret aktiviteter.
Når vi ikke er i svømmehallen, laver vi aktiviteter på plænen bag ved svømmehallen, eller i gymnastiksalen på Herfølge Skole. Det kan være forskellige samarbejdsøvelser, stafetter, boldspil eller øvelser som kan indgå i den aktivitet, som senere skal foregå i svømmehallen.

Der er plads til 60 børn pr. uge.! Der vil være 4 instruktører pr. uge.!

Dagene suser af sted, og det er trætte børn der bliver hentet om eftermiddagen.

Aquacampen foregår mandag-fredag kl. 8.00-16.00 (fredag sluttes der kl. 15.00). Børnene kan møde i tidsrummet kl. 8.00-9.00, og skal være klar når dagens program starter kl. 9.00.

Dagens program slutter kl. 15.00, og børnene kan hentes i tidsrummet kl. 15.00-16.00 (fredag senest kl. 15.00)

Pris for hele ugen er kr. 950,00, prisen dækker, goodiebag, ugens program samt frugt hver dag og saft til frokosten. Man skal selv medbringe en stor god madpakke, og madpakken må ikke indeholde slik.!

Alle kan tilmelde sig, man skal ikke være medlem af Køge Svømmeklub for at deltage i Aquacamp.
Tilmelding via EVENT

Køge Svømmeklub - Scheelsvej 2A - 4681 Herfølge - tlf: 56 63 56 66
Denne side er drevet af Klubmodul.dk