Forside        Event     Holdbeskrivelse      Holdoversigt      Shop      Bestyrelsen     Instruktører     Kalender     Lukkedage         Om os        Kontakt
- Galleri
- Medlemstilbud
- Passiv medlemsskab
- Nyhedsbrev
- Delta Plan
- Klubhus kalender

Min Profil

Medlems login
  Brugernavn

Password
    Glemt password?

Sæson starter mandag d. 1. september

Vigtig info vedr. morskabsbassinet i Køge Svømmeland

Kære forældre.

Køge Svømmeklub er lige blevet informeret om, at renoveringen af morskabsbassinet i Køge Svømmeland bliver en uge forsinket.

Bassinet er desværre lukket i næste uge, hvor I/jeres barn skulle have startet med svømning.

Vi har dog fået mulighed for at flytte undervisningen til det store bassin - så I er velkomne til at møde op.

Ekstraordinært er vandtemperaturen i det store bassin hævet til 29 grader og forældre er velkommen til også at gå med i vandet på alle holdene i næste uge.

Vi beklager ulejligheden, og som et lille plaster på såret, udleveres der samtidig en fribillet til Køge Svømmeland sammen med adgangskortet.

Jan Hansen

Klubchef

Køge Svømmeklub
kontor@ksk.dk
Telefontid:
Tirsdag & onsdag kl. 9-12 samt torsdag kl. 14-17.

Køge Svømmeklub - Scheelsvej 2A - 4681 Herfølge - tlf: 56 63 56 66
Denne side er drevet af Klubmodul.dk