Forside        Event     Holdbeskrivelse      Holdoversigt      Shop      Bestyrelsen     Instruktører     Kalender     Lukkedage         Om os        Kontakt
- Galleri
- Medlemstilbud
- Passiv medlemsskab
- Nyhedsbrev
- Delta Plan
- Klubhus kalender

Min Profil

Medlems login
  Brugernavn

Password
    Glemt password?

Sæsonen startet, men der er stadig plads til dig!

Se vores holdbeskrivelser og tilmeld HER

Oprettelse af en profil

Bemærk særligt følgende ved oprettelse af en profil
  • profilen skal oprettes til den person, som skal tilmeldes et specifikt hold
  • er der flere i husstanden der skal tilmeldes hold, skal der laves en profil for hver person
  • vær særlig omhyggelig med at skrive korrekt mobilnummer og email når en ny profil oprettes
Er en profil allerede oprettet, men er brugernavn og password glemt, så fremsendes dette ved at klikke på: "glemt log-in info?" i venstre side.

Tilmeldingsprocedure
Når en profil er oprettet kan der tilmeldes specifikke svømmehold.

Står der "venteliste" ud for et hold, er det muligt at tilmelde ventelisten til det pågældende hold. Står der "udsolgt" er ventelisten også lukket for tilmelding.

Bemærk, at et tilmeldt hold ikke er sikret førend betaling er gennemført og særskilt kvittering på betaling og tilmelding af hold er modtaget på mail via vores medlemssystem. Kvittering generes automatisk og kort tid efter tilmelding og betaling er gennemført.
Hold altid profilen opdateret. Alle informationer og meddelelser vedr. eventuelle aflysninger og ændringer på holdene udsendes pr. mail eller sms via den oprettede profil
God fornøjelse, nyd dit medlemsskab og velkommen til Køge Svømmeklub!

Telefontid
tirsdag kl. 9-12
onsdag kl. 14-17
torsdag kl. 9-12